Carriwell

Over Carriwel

Je zwangerschap en de periode waarin je borstvoeding geeft, zijn speciaal en bijzonder. Met onze ontwerpen en producten willen wij hieraan een positieve bijdrage leveren. Daarom ontwikkelen we sinds 1996 comfortabele lingerie en steunbanden voor aanstaande en nieuwe moeders.

Bij al onze ontwerpen stellen we comfort voorop. Want in een periode waarin er zoveel verandert, heb je behoefte aan comfort en ondersteuning.  die je ondersteunt maar zich toch moeiteloos aanpast aan deze veranderingen van je lichaam. Zo hebben onze slips extra rek in de beenopeningen en zijn al onze voedingsbh’s voorzien van rekbare cups en verstelbare onderwijdtes. Hierdoor is een aparte meegroeibh niet meer noodzakelijk.

De innovatieve, gepatenteerde Gel-beugel (Gelwire) werd al snel beloond met diverse prijzen over de gehele wereld. Want deze beugel van zachte siliconen, ondersteunt je borst als een normale beugel in een beha maar dan zonder knellen. De Gel-beugel past zich iedere dag weer aan, aan de vorm van je borst en blijft zacht en flexibel.
De gel-beugel kan veilig gedragen worden tijdens het geven borstvoeding maar ook tijdens je zwangerschap!

Het combineren van nieuwe technologieën, de feedback van moeders en winkeliers, de samenwerking met verlos- en lactatiekundigen, en onze fabrikanten zorgen ervoor dat onze collectie voedingsbh’s, buikbanden en overige artikelen, van hoge kwaliteit en goed doordacht zijn.
We wensen je een voorspoedige zwangerschap en mooie borstvoedingsmomenten!

Liefs
Carriwell!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »