Retourneren

Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen.

Uitzonderingen retourneren

Panty's, maillots & (zwem) slips kunnen niet retour gestuurd worden i.v.m. de hygiëne. .

* De panty's worden in dichte verpakking geleverd en als de verpakking is opengemaakt kan deze niet retour gestuurd worden.

* De maillots hebben een kartonnen omhulsel en als hiervan de verzegeling is verbroken kunnen deze niet geretourneerd worden.

* De slips zitten in een doosje met verzegeling, als deze verzegeling is verbroken kunnen deze niet geretourneerd worden.

Creditering

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via [email protected]

Bij je bestelling zit een retour formulier. Deze kun je met de retour levering naar ons opsturen.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

LET OP: Besteld U vanuit het Buitenland, dan hanteren wij het volgende.

  • Voor bestellingen naar het buitenland rekenen wij altijd verzendkosten.
  • Deze worden bij retour zending niet vergoed. Dit omdat de kosten voor ons te hoog zijn.
  • Dus mocht U twijfelen over de maat, dan kunt U altijd contact met ons opnemen om extra kosten voor U zelf te voorkomen.

Speciale Acties en Kortingen

Bij speciale acties waarbij je minder betaald bij het afnemen van meerdere producten en/of geen verzendkosten betaald bij een bepaald totaal bedrag, zal na retourneren van 1 of meerdere producten gekeken worden of je bestelling nog voldoet aan de voorwaarde van de berekende kortingen en/of het niet betalen van verzendkosten.

Zo niet dan zal de kortingen waar je niet meer voor in aanmerking komt en/of het niet betalen van verzendkosten verrekend worden met de terugbetalingen.

Retour kosten

Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Je kunt het pakket verzenden naar:

Z.E.I. Lifestyle
Wettertoer 9
8442 PC  Heerenveen
0513-646100

Na ontvangst en goedkeuring van de goederen, zullen wij binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag op je rekening terugstorten.
Als de goederen niet goedgekeurd worden zullen wij contact met je opnemen om de problemen met te bespreken en naar een oplossing zoeken.

Je kunt natuurlijk ook de artikelen ruilen en/of retourneren in de fysieke winkel van Z.E.I. Lifestyle.
Neem de factuur mee en we lossen het in de winkel gelijk op.

Mocht je het artikel willen omruilen voor een andere maat dan kun je gewoon weer een nieuwe bestelling plaatsen. De nieuwe bestelling zal dan ook een nieuw ordernummer krijgen.

Ons adres is

Z.E.I. Lifestyle
Wettertoer 9
8442 PC  Heerenveen
0513-646100
[email protected]
KVK:01107796 BTWnr: NL102204755B01

Onze openingstijden zijn

Maandag 13:00 uur tot 18:00 uur
Dinsdag  10:00 uur tot 18:00 uur
Woensdag 10:00 uur tot 18:00 uur
Donderdag 10:00 uur tot 18:00 uur
Donderdagavond
19:00 uur tot 21:00 uur
Vrijdag 10:00 uur tot 18:00 uur
Zaterdag 10:00 uur tot 17:00 uur
Zondag
vaak geopend de laatste zondag van de maand
Zie voor de actuele opening op de site
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »