MIX Vendôme Mademoiselle Alcohol-vrije wijn

Artikelnummer: Mix Vendôme 2 X Merlot, 2 X Chardonnay, 2 X Rosé

Verkoop gaat per 6 flessen.
Ophalen is natuurlijk gratis, U besteld en reserveert uw bestelling en zet de betaling op vooruit. Bij het afhalen in de winkel rekent U af de normalen prijs van € 8,95 per fles.
Verzending is verzekerd tegen breken en kost € 1,00 extra per fles. Dit zit al in het eindbedrag van uw bestelling verrekend. 
Standaard mix is 2 wit, 2 rood en 2 rosé. Wilt U een andere mix dan kunt U gewoon bestellen en bij de bestelling kunt U uw voorkeur melden in kopje opmerking. U kunt ons ook altijd mailen of bellen.

De Chardonnay wordt gemaakt van de Spaanse druif chardonnay afkomstig uit de streek La Mancha.

De Chardonnay wordt gekenmerkt door een fruitig aroma dat makkelijk herkenbaar is. Rijk aan citrusvruchten zoals pompelmoes en citroen. De smaak is lichtzoet en zorgt voor een frisse smaak in de mond.

De smaak is iets zoeter dan gemiddeld omdat de alcohol eruit is gehaald en daardoor blijft er relatief meer suiker achter. Een goed alternatief voor een alcoholvrije Chardonnay.

De Rosé wordt gemaakt van zwarte druiven afkomstig uit Spanje en Italië. De druivensoorten die eveneens gebruikt worden voor de productie van de rode wijn.

Een mooie lichte rosé kleur kenmerkt deze wijn door een mix van klein rood fruit zoals frambozen en zwarte bessen.

De Merlot wordt gemaakt van een rode druivensoort, de Tempranillo uit de La Mancha-streek in Spanje.

De Merlot heeft een robijnrode, donkere kleur. Hij geeft aroma’s af van zwarte vruchten zoals zwarte bessen, braambessen maar ook kersen en pruimen.

De Merlot heeft, lang aanhoudende tannines en een droge afdronk.

Deze fruitige en aangename, makkelijk te drinken wijn wordt aanbevolen bij bijna alle gerechten, in het bijzonder bij vlees en wild.

Vendôme Mademoiselle 0,0% alcohol komt tot stand doordat de techniek sous vide is gebruikt.

Dit evaporatie proces ofwel het verdampen of eruit halen van de alcohol gebeurt als volgt: De wijn wordt eerst verwarmd tot 45 graden. Daarna wordt de wijn bovenin het wijnvat via een cilinder naar beneden gestuurd. Vervolgens wordt de wijn tegen de wanden gespoten om de aroma’s te behouden. Dit proces wordt net zolang herhaald totdat de alcohol verdampt is.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »